Tina Willumsen udstiller mallerier og keramik i Gallerie Kino

Fra 1. januar får vi en ny udstilling i Gallerie Kino. Tina Willumsen viser mallerier og keramikl frem.

Ferniseringen er Mandag 8.1. 20018 kl. 18.15.

Tina skriver:

Min lyst til at udtrykke mig kreativt startede allerede i de tidlige skoleår. Jeg havde nogle fantastiske lærer på Klim Friskole, hvor vi bl.a. blev præsenteret for keramik, papmache, tegning, musik, drama, dans og meget mere. Jeg fandt hurtigt ud af at tegne og male var lige mig, i kristendom fik vi lov til, at tegne og farve til det kapitel som Else Vestergård læste op for os fra biblen. Siden hen fik jeg tegning med Bent Rolighed, det var fantastisk, vi var ofte i naturen for at laver skitser, og dernæst på skolen for at tegne det op med sort tusch. Jeg er i dag heldig at have et af Bents værker til at hænge. De lærer jeg havde på Friskolen har sat positive spor og har startet lysten til at udtrykke sig gennem malerkunsten.

Da jeg gik ud af skolen var det akvarel jeg arbejdede med og jeg deltog i flere kurser for, at lærer nye teknikker.

På Højskolen i Ryslinge havde jeg igen mulighed for, at arbejde kreativt, det blev til keramik, akvarel og foto.

Akvarel blev ikke ved med, at være nok. Min søster har malet og undervist i akryl- og olie malerier det meste af hendes voksenliv, det var hende som fik sat gang i mit akryl maleri. En dag kom hun med et lærred, hvor vi skulle lave et fælles maleri, jeg fik lov til at bestemme motivet, det skulle selvfølgelig være islandske heste.

Ugen efter mødtes vi igen, vi malede hele natten, det blev til mine første islandske heste. De næste år var det mest heste som jeg malede, der kom siden hen både: hunde, mennesker, skibe, strand, abstrakt m.m.

Motiverne til mine hav og strand malerier har jeg fundet ved vores egne strande fx Thorup Strand og Tranum Strand. Mine nye familiemalerier er inspireret af det, at være familie og et enkelt blev malet efter Allerhelgens prædiken ved Inger Ø i Bejstrup Kirke. Jeg maler når jeg har lyst og tid, der kan til tider gå flere måneder hvor jeg ikke maler, hvor derefter der kommer en hel række malerier.

På Galleri Kino vil I blive præsenteret for mine Heste, -Hav og strand og -Familie malerier, jeg vil også medbringe keramik, her er temaet islandske heste.