Keramik og billedkunst af Mille Dissing- fernisering den 6. 1. Kl. 18.15

Uanset om det er kunst eller kunsthåndværk, så handler det om at udtrykke sig. At omsætte og formidle det man ser, mærker og oplever – i farver, former og æstetik.

Jeg formidler med mine hænder, bruger min fantasi og min kreativitet til at reflektere over verden og hverdagen. Det er her, jeg finder ro, fordybelse og nærvær.

Jeg holder meget af at eksperimentere og undersøge mulighederne i materialet. At udforske nye og ukendte veje. Jeg arbejder både abstrakt og figurativt med form, farver og kontraster, i billedkunsten såvel som i keramikken.

Jeg er vokset op midt i den storslåede natur, i skoven ved Vejlerne midt imellem fjord og hav, i det nordlige Thy. Efter, som ung, at have taget 4 års grunduddannelse i billedkunst i henholdsvis Århus op på Fyn, vendte jeg igen hjem til Hannæs. Mit arbejde er i høj grad inspireret af naturen her, -af det vilde, rå og uspolerede landskab, af lyset, farverne og kontrasten i årstidernes skifte. Jeg brænder for at omsætte og fortolke mine hverdagsindtryk fra livet og naturen, til at skabe unikt, farvestrålende kunst og kunsthåndværk, der både er praktisk, anvendeligt og bringer smilet frem i hverdagen.

Mit daglige virke med kunsten og kunsthåndværket har sit omdrejningspunkt i et lille gult by-hus, lige i midten af landsbyen Øsløs. Her har jeg mit keramikværksted, atelier, undervisningslokale og et lille galleri.