Naturfotografen Morten Hilmer udstiller i Gallerie Kino – Fernisering 21/5 kl. 18.00

Fra den 15.5.2018 og to måneder frem vil man i Fjerritslev Kinos galleri kunne nyde synet af fotos taget af naturfotograf Morten Hilmer fra Fosdalen.

Mandag den 21.5.2018 kl. 18.00 er der reception i anledning af Morten Hilmers fotoudstilling i Galleri Kino.
Morten serverer lidt godt til ganen og et glas vin.

Som altid til vores ferniseringer er alle meget velkomne!

I Mortens billeder afspejler der sig en stor evne for fordybelse og intensitet, en evne til med sit kamera at fange og fastfryse øjeblikke af naturens skønhed, som vi nok alle har oplevet det derude. For Morten er det vigtigt at understrege, at det materiale, han arbejder med, nemlig naturen og dyrene, er tilgængeligt for alle. Man behøver ikke tage langt bort for at opleve smuk natur, det er lige der uden for døren.

Morten har boet i Fosdalen nogle år nu, og kender naturen godt og grundigt. Han har også lavet billeder og reportager fra den store verden, bla Grønland, hvor han har været med på Siriuspatruljen. Med udstillingen i Fjerritslev Kino er det den nære natur i Jylland, han skildrer. Man kan kun gisne om, hvor mange timer, han har tilbragt derude med kamera og rygsæk over skulderen i al slags vejr for at fange stemninger og føle den stilhed og ro, der som noget meget essentielt afspejler sig i hans billeder.

 

Morten har tidligere vist sine fotos og holdt foredrag med titlen ”Nordisk stilhed” i Kino.