André Rieu – Kun 70 år 4. jan. kl. 19.00 og 5. jan. kl. 15.00

Bestil billetten her!

André Rieu fylder rundt og inviterer i den anledning biografgængere verden rundt med til sin fest! – ”KUN 70 ÅR” er André Rieus ultimative koncert med musikalske højdepunkter, som maestroen selv har udvalgt fra sin hæderkronede karriere indtil nu. Denne enestående jubilæumsfest tager dig med på en utrolig rejse verden rundt til André Rieus mest fantastiske koncertsteder, blandt andet Schönbrunn i Wien, Radio City Music Hall i New York og Coronation Concert i Amsterdam.

Som en del af festlighederne taler André Rieu med værten Charlotte Hawkins om sit liv, kærlighed og musik samtidigt med, at han tager biografgængerne med på en eksklusiv rundtur i hans hjem i Maastricht.

Koncerten med valsekongen André Rieu og hans Johan Strauss Orchestra i Maastricht bliver en fantastisk oplevelse, du aldrig vil glemme. André spiller under åben himmel midt på Vrijthof pladsen i Maastricht og er også en ægte “konge af romantik”. Han har været gift i over 40 år og bor med sin kone Marjorie på et romantisk slot, bygget i 1492 i hans hjemby Maastricht, Holland. Parret har to sønner og fem børnebørn. Gå ikke glip af denne chance for at se André Rieu LIVE i hans hjemby Maastricht!

“Mine koncerter handler om glæde og om kærlighed!” siger André Rieu. “Vi burde tage beslutninger i vores liv med vores hjerter, ikke med vores hoveder. Folk spørger mig ofte ‘hvordan vælger du dit program?’ – svaret er: med mit hjerte. Jeg elsker Johann Strauss, men jeg er også fascineret af Andrew Lloyd Webber samt Bruce Springsteen. Vi bør ikke begrænse os med kategorier og grænser – ikke kun med hensyn til musik, men i vores liv generelt ”- siger André Rieu.

Tag dine venner med, og få en festlig start på det nye år i biografens behagelige rammer med den mest vidunderlige musik fra fødselaren – valsens konge!