”Nordisk Stilhed” ved naturfotograf Morten Hilmer, søndag, d. 5. nov. kl. 14

Søndag den 5. november kl. 14.00 i Fjerritslev Kino.

Jeg søger stilheden i naturen” skriver Morten på sin hjemmeside, og stilheden har han helt sikkert oplevet, da han var 26 måneder hos forsvarets specialstyrker med Sirius patruljen og herefter opholdt sig yderligere 2 år i de nordlige egne af Grønland.

Morten Hilmer har vundet adskillige internationale fotopriser, der er blevet vist indslag med hans billeder på BBC Earth, han er blevet kåret som Danmarks bedste naturfotograf og siden har han vundet stor anerkendelse i internationale konkurrencer som European Wildlife Photographer of the year og BBC Wildlife Photographer of the year.

I foråret 2017 udgav han bogen ”Nordisk Stilhed” med billeder af den nordiske natur. Mange af billederne er fra den natur, han elsker allermest, den han lever og bor i – den Nordjyske. Interesserede kan købe bogen i pausen eller efter foredraget – og få den signeret

Mange kender Morten Hilmer fra da hans film ”Jagten på det perfekte skud”, blev vist på DR1 i maj 2017. Nu har vi muligheden for at opleve ham ”live” i Fjerritslev Kino.

Foredraget er på 2 gange 45 minutter og indeholder bl.a. optagelser fra hans tid med Sirius patruljen, billeder her fra Nordjylland og fra Rebild Bakker og så får vi lov til at se de klip fra ”Jagten på det perfekte skud”, der ikke blev vist i fjernsynet.

I pausen er der kaffe og kage, og efter foredraget vil det være muligt at stille spørgsmål til Morten.

Vi opfordrer til at man bestiller billetter i god tid, da vi forudser stor interesse for arrangementet.

Billetprisen er 125 kr. inkl. Kaffe og kage.

Vi ses i Fjerritslev Kino den 5. november 2017 kl. 14.00